Over mij

Vrij zijn in creativiteit is vrij zijn in het leven. Dat is mijn visie. Mijn doel is om jou hetzelfde te laten ervaren. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en trainingen gedaan. Ik ben docent Zinvol Tekenen met Kinderen en Coach Beeldend ACT. En misschien vind je het leuk om te weten: ik ben getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en oma van drie kleinkinderen. Zij vormen mijn basis.

Achtergrond

Vanuit mijn baan als leerkracht (BAO en SBO) en als kinder- en jeugdtherapeut heb ik veel met kinderen getekend. Waar wij als volwassenen in gesprek gaan, laat een kind in een tekening zien hoe het zich voelt. Ik vond dit erg interessant en daarom heb ik me ontwikkeld tot tekentaaldeskundige.

In mijn tekenpraktijk wil ik mijn kennis en ervaring over tekentaal graag doorgeven aan professionals en particulieren. Wil je meer informatie? Kijk eens op de pagina’s kindertekening, Zinvol Tekenen met Kinderen en beeldende coaching. Of bekijk de workshops.

Naast de tekenpraktijk werk ik als coach voor jongvolwassenen. Nieuwsgierig? Kijk ook eens op www.gekedelange.nl.

"Vrij zijn in creativiteit is vrij zijn in het leven"

Opleidingen en trainingen

In mijn werk als kinder- en jeugdtherapeut verdiepte ik mij in tekentaal. Ik wist dat het kind mij in de tekening liet zien hoe het zich voelde. Maar als je niet weet waarop je moet letten of welke vragen je kunt stellen over de tekening, laat je een prachtige bron aan informatie liggen. Mijn interesse was gewekt. Door middel van diverse opleidingen heb ik mij ontwikkeld tot tekentaaldeskundige:

  • Coach Beeldend ACT (Opleidingsinstituut Vrije Academie’ t Pad, Opheusden)
  • Zinvol Tekenen met Kinderen (EduQreation, Culemborg)
  • Tekenen is meer (KOLAM, Zutphen)
  • Spiritueel-kunstzinnig tekenen (Klankkleur, Grolloo)
  • Tekenspecialist (Tekenwijzer, Zeewolde)
  • Bewustwording en creatieve ontwikkeling (Babettes Art, Ommen)

Copyright © 2024

Website: StandOut