Kort iets over mijzelf….

Mijn naam is Geke de Lange. Ik heb gewerkt in het speciaal onderwijs en in het regulier basisonderwijs. De laatste jaren heb ik mij ondergedompeld in de Ontwikkeling van de Kindertekening en Zinvol Tekenen.

Als Kinder – en jeugdtherapeut heb ik een goed lopende praktijk waarin volop wordt getekend. Zeker in het begin dacht ik als het kind een tekening had gemaakt: “En nu? Wat zie ik eigenlijk? En wat kan ik hiermee?” Herken je dat gevoel? Deze interesse in kindertekeningen heeft mij aangezet om verschillende trainingen en intervisiedagen te volgen. Ook heb ik heel veel gelezen over dit thema. Dit blijf ik ook zeker doen om mijzelf te scherpen en omdat het zo superleuk en boeiend is. Er is zoveel te zien en te beleven in een tekening. Hoe heerlijk is het om met kinderen in je klas, je praktijk, de opvang of gewoon lekker aan de keukentafel te tekenen.

Mijn kennis mag ik doorgeven aan jou

Ben je coach, therapeut, leerkracht, werk je in de kinderopvang of ben je gewoon geïnteresseerd in kindertekeningen en wil je leren hoe jij Zinvol Tekenen in kan zetten? Of wil jij meer weten over de Ontwikkeling van de Kindertekening? Schrijf je dan in voor een Inspiratiedag.

Ik beloof je dat je naar huis gaat met tekenopdrachten die je direct in je dagelijkse leven, in je klas, de opvang, of je praktijk kan gebruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zinvol Tekenen? Geef je dan op voor een inspiratiedag!

Neem contact op

Bel: 06-28 14 75 77 of mail:

Copyright © 2020-Webdesign: StandOut Reclame