Beeldende coaching

Soms loopt het even niet lekker in je leven en heb je iemand nodig die met je meeloopt. Dat kan in een gesprek, maar nog fijner en meer zeggend is het in beeld brengen van dat wat er speelt. Van daaruit gaan we werken aan inzichten en oplossingen.

Coach beeldend-ACT

In april 2023 heb de opleiding Coach Beeldend-ACT afgerond aan Opleidingsinstituut Vrije Academie’ t Pad. ACT staat voor Acceptatie en Commitment Therapie. Het is een moderne en wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie.

Vaak vermijden we een vervelende situatie of willen we juist controle hebben over een situatie. En wat denk je van het kritische stemmetje in ons hoofd: ‘dit moet je niet doen’, ‘dat kun je toch niet…’.

Door middel van ACT help ik je omgaan met moeilijke gevoelens, angsten, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen, pijn en stress. Emoties die onlosmakelijk zijn verbonden met het leven. Je leert hoe je hier uiting aan geeft en tegelijkertijd een fijn en zinvol leven kunt hebben.

"Beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden"

Beeld maakt het onzichtbare zichtbaar

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie bespreken we of deze manier van coaching bij jou past. Dit gesprek duurt een half uur.

Afspraak maken? Dat kan door mij te bellen op 06 28 14 75 77 of het formulier in te vullen op de contactpagina.

Kosten per sessie beeldende coaching: € 80,-

Naar contactformulier

Copyright © 2024

Website: StandOut