Geke de Lange

Het is mijn missie om jouw vrijer te maken in je creativiteit 

Het is super belangrijk dat we vrijer worden in creativiteit. Dit hebben we nodig om flexibel in het leven te staan. Nu hoor ik jou zeggen: ‘ maar ik kan niet tekenen’, nou dat is fijn want het is mijn bedoeling jouw plezier te laten beleven in het vrije tekenen, we noemen dit ook wel Intuïtief tekenen, gewoon lekker op je gevoel tekenen en schilderen.

Dit kan ook samen met je klein- bonus-oppas-buur-pleeg-kind…. vanaf 4 jaar. Lekker samen tekenspelletjes doen. Materialen die we gebruiken zijn: kleurpotloden-bijenwaskrijt-ecoline- verf- etc. Een heerlijk moment voor jou en je kind.

Naast mijn Tekenpraktijk voor volwassenen ben ik sinds 2023 Coach Beeldend voor jong- en  volwassenen( link)

Hiervoor heb ik 13 jaar gewerkt als Kinder- en Jeugdtherapeut en als leerkracht in het Speciaal en Basisonderwijs gewerkt.

 

Lees hier meer over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen.

 

KvK Oost-Nederland: 081.80.763

Ben je tevreden zeg het anderen, heb je een klacht kom dan even een kopje koffie drinken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zinvol Tekenen?

Neem contact op   Bekijk workshops

Bel: 06-28 14 75 77 of mail:

Copyright © 2023-Webdesign: StandOut Reclame