Geke de Lange

“Het is mijn missie om jouw gelukkiger te maken in je creativiteit” 

Het is zo super belangrijk dat we vrijer worden in creativiteit. Dit hebben we nodig om flexibel in het leven te staan. Nu hoor ik jou zeggen: ‘ maar ik kan niet tekenen’, nou dat is fijn want het is mijn bedoeling jouw plezier te laten beleven in het vrije tekenen, we noemen dit ook wel Intuïtief tekenen, gewoon lekker op je gevoel tekenen en schilderen, alleen of samen met je       ( klein) kind…. Lekker samen tekenspelletjes doen. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet! Nou je (klein) kind in ieder geval wel.

Naast mijn Tekenpraktijk voor volwassenen ben ik sinds 2022 Coach voor jong volwassenen( link)

Daarvoor heb ik 13 jaar gewerkt als Kinder- en Jeugdtherapeut en in het onderwijs gewerkt.

 

Lees hier meer over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen.

 

KvK Oost-Nederland: 081.80.763

Ben je tevreden zegt het voort of geef een compliment, heb je een klacht  kom even een kopje koffie drinken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zinvol Tekenen?

Neem contact op   Bekijk workshops

Bel: 06-28 14 75 77 of mail:

Copyright © 2022-Webdesign: StandOut Reclame