Zinvol Tekenen

De methode Zinvol Tekenen is ontwikkeld door Marijke Sluijter. Deze methode is werkelijk een schatkist aan tekenopdrachten met als doel de sociale, emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling van het kind te ondersteunen en te stimuleren.

Als Docent Zinvol Tekenen mag ik de kennis van Marijke, zeg maar gerust haar schat, doorgeven aan jou, omdat ik bij haar de twee studiejaren Zinvol Tekenen heb afgerond. Dus wil jij Zinvol Tekenen gebruiken in je praktijk, kinderopvang of klas? Schrijf je dan in voor een Inspiratiedag.

Belangrijk om te weten is dat Zinvol Tekenen aansluit bij de kerndoelen: sociale, emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling en voorbereidend schrijven. Zeker voor onderwijsmensen, want de inspiratiedag kun je misschien declareren uit het bij- en nascholingspotje. 

Duidelijke opdrachten

De opdrachten van de methode Zinvol Tekenen zijn prachtig vormgegeven op stevige kaarten en per ontwikkelingsgebied ingedeeld. Elke kaart heeft een duidelijk omschreven doel en aanpak van de opdracht. Hoe heerlijk is dat, ze liggen klaar om direct te gebruiken. 

Aan het eind van de dag ga je voldaan naar huis met Zinvol Tekenopdrachten die je direct je eerste werkdag kan gebruiken. Dat beloof ik je. En je krijgt ook nog eens van elke opdracht die we op deze inspiratiedag doen, de Zinvol Tekenkaart mee naar huis.

Inspiratiedagen

Ben je geïnteresseerd in de inspiratiedagen? Bekijk dan hier de programma’s en bijbehorende data!

Wil je meer weten over de jaaropleiding tot Zinvol Tekenen van Marijke? Kijk dan even op haar site www.zinvoltekenenmetkinderen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zinvol Tekenen? Geef je dan op voor een inspiratiedag!

Neem contact op

Bel: 06-28 14 75 77 of mail:

Copyright © 2020-Webdesign: StandOut Reclame